Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 - 16 raw prawns, heads and tails intact
- 50 g olive oil
- 1000 g water
- 200 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 320 g Arborio rice
- 100 g dry white wine
- 1 tsp salt
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tbsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2399.3 kJ / 571.3 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 839.8 mg
Alternativní recepty
Ratatouille
40 Min
Prawn and saffron risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Asparagus risotto
40 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Mushroom risotto
30 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
White fish and lemon risotto
30 min