Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Garlic and sage mash
30 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Pisco sour
10min
Asparagus and saffron risotto
35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min