Porcini mushroom risotto
TM6 TM5

Porcini mushroom risotto

3.2 (13 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g eschalot, cut into halves
  • 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 320 g Arborio rice
  • 60 g dry white wine
  • 800 g water
  • 1 tsp sea salt (see Tips)
  • 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
  • fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1778.5 kJ / 425.1 kcal
Protein
7.3 g
Sacharidy
68.3 g
Tuk
12.3 g
Nasycený tuk
3.9 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
486 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty