
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalot cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 425.1 kcal / 1778.5 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
Eggs Benedict and corn muffins
1hod. 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4hod. 15min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Žádné hodnocení
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6hod. 20min
Polenta
25min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1hod.
Charred leek gulai sayur
1hod. 10min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2hod. 10min
Pear and blue cheese risotto
30min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min