Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g eschalot, cut into halves
- 300 g fresh porcini mushrooms, cut into pieces (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 800 g water
- 1 tsp sea salt (see Tips)
- 1 ½ tbsp unsalted butter, cut into pieces
- fresh flat-leaf parsley, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1778.5 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 68.3 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 486 mg
Alternativní recepty
Milanese risotto
25min
Snapper with Spiced Oil
25min
Cookidoo 10th Anniversary Cake
4 Std.
Asparagus risotto
40min
Polenta
25min
Duck ballotine
2h 45min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Sardines with tomato couscous
55min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Marbled meringue gateau
2 Std. 35 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min