Porcini mushroom risotto

Porcini mushroom risotto

3.0 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • eschalot cut into halves
    30 g
  • fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)
    300 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    800 g
  • sea salt (see Tips)
    1 tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    1 ½ tbsp
  • fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 486 mg
Protein 7.3 g
Kalorie 1778.5 kJ / 425.1 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 68.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...