Zařízení & příslušenství
Porcini mushroom risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
486 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
68.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom and kale risotto
55min.
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1hod.
Gwinganna Barramundi escabeche
45min.
Asparagus and saffron risotto
35min.
Vegetarian cassoulet with pulses
40min.
Pickled fruit salad with honey labne
27hod. 20min.
Tiropita (Greek cheese pie)
1hod. 10min.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min.
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min.
Pea and mint soup
20min.
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2hod. 30min.
Risotto with zucchini and prawns
1hod. 15min.