Zařízení & příslušenství
Porcini mushroom risotto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
486 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
3.9 g
Sacharidy
68.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Black-eyed bean stew with whole squid
5hod. 15min.
Rhubarb Vanilla Flan
Žádné hodnocení
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min.
Prawn and saffron risotto
30min.
Cheese soufflés
30min.
Milanese risotto
25min.
Spiralised vegetable soup
24hod. 50min.
Pear and Gorgonzola Risotto
30min.
Mussels in coconut milk
25min.
Eggplant involtini with risotto
1hod. 55min.
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min.