Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g oil
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g white wine
- 2 tsp plain flour
- 1 tsp paprika
- 20 g lemon juice
- 4 fresh portobello mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 100 g sour cream
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 672.6 kJ / 160.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 434.7 mg
Alternativní recepty
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Mushroom bolognaise
45 Min
Lentil bolognese
30 Min