Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g oil
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 40 g white wine
- 2 tsp plain flour
- 1 tsp paprika
- 20 g lemon juice
- 4 fresh portobello mushrooms, cut into slices (1 cm)
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into quarters
- 100 g sour cream
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 672.6 kJ / 160.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 434.7 mg
Alternativní recepty
Lentil bolognese
30min
Potato and green pea curry
50min
Mushroom bolognaise
45min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Lentil moussaka
3h 30 min
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian chilli
35min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Mushroom croustade
1 Std. 35 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.