Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 187 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 10001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine bressane
24u.
Marrons glacés
72h
Caille, sauce à l'orange et carotte
45 min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1u. 45min
Pain au charbon
2h 5 min
Filet mignon de porc farci aux pruneaux
1u. 20min
Chutney à la cerise
50min
Terrine de campagne
4h 30min
Opéra de foie gras
24u.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Tartinable d'ananas et avocat aux épices cajun
15min
Délice de foies au riesling
2h 50min