
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 187 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 10001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2hod. 35min
Confiture de tomates aux épices
13hod.
Terrine de canard
24hod.
Confiture de tomates et fraises
1hod. 45min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2hod. 10min
Confiture de tomates vertes
24hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Chutney de mûres et d'oignons
6hod. 50min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2hod. 40min
Pâté en croûte
7hod. 45min
Pâté en croûte à la châtaigne
13hod. 30min
Terrine bressane
24hod.