Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 187 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 10001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55min
Punch de l'Avent
15min
Mousse à la mûre
10 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 Std. 45 Min
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 godz. 30 min
Sirop de mûre
35 Min
Foie gras sous-vide
72h
Rognons de veau au xérès
25 Min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Beurre d'escargot
10 Min