Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de viande de porc, désossée (moitié gras de gorge et moitié échine)
- 1 oignon
- 15 g de persil frais, équeuté
- 1 œuf
- 25 g de porto rouge
- 24 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 12843 kJ / 3071 kcal
- Protein
- 292 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 187 g
- Nasycený tuk
- 59 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 10001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rognons de veau sauce madère
20min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Crackers aux crevettes
30min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Glace tzatziki
5 Std.
Terrine de porc, poulet et foie gras avec chutney de figues au porto
10h 30min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 godz.
Sorbet à la poire et à la menthe
12 godz. 10 min
Confiture de tomates vertes
24h
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5h 20min