Kompatibilní verze
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 900 g de chair de melon (2 melons env.)
- 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
- 450 g de yaourt au lait de brebis
-
10
petites feuilles de menthe fraîche en sommités
nebo 10 petites feuilles de lavande fraîche en sommités - 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.6 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 12.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au chocolat fruitée
50min
Forêts-Noires individuelles
1h 40min
Nems sucrés aux fruits
2 godz. 15 min
Soupe de champignons, escalope de dinde et légumes vapeur
45 Min
Jus frais de tomate et pastèque
10 Min
Tarte aux fraises et crème au citron
12 Std. 20 Min
Crème de pistache
10 Min
Verrine à l'abricot
1h 35min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min
Pannacotta à l’orange
4 Std. 25 Min
Mousse à la fraise
15 Min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2 Std. 25 Min