Kompatibilní verze
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 900 g de chair de melon (2 melons env.)
- 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
- 450 g de yaourt au lait de brebis
-
10
petites feuilles de menthe fraîche en sommités
nebo 10 petites feuilles de lavande fraîche en sommités - 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.6 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 12.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25min
Mélange pour assaisonner les légumes (plat végétarien)
20min
Sorbet marbré au yaourt, abricot et sésame caramélisé
8 godz. 40 min
Biscuits glacés aux fraises
2 godz. 20 min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Smoothie abricot, estragon et lait d'amande
10min
Smoothie vitaminé
20min
Beurre beldi au zaatar
10min
Petites crèmes à la mangue et à l’amande
3h 35min
Crumble Fraises et amandes
35min
Crème dessert aux noisettes
2 godz. 40 min