Kompatibilní verze
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 900 g de chair de melon (2 melons env.)
- 60 g de miel de lavande (voir "Conseil(s)")
- 450 g de yaourt au lait de brebis
-
10
petites feuilles de menthe fraîche en sommités
nebo 10 petites feuilles de lavande fraîche en sommités - 30 g de pignons de pin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 556.6 kJ / 132.4 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 15.5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 12.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de fruits de mer irlandaise
45min
Jus de pamplemousse rose et de groseille
Žádné hodnocení
Pannacotta betterave-framboise
3h 20min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Gaspacho carotte-orange
1h 20min
Tarte aux fraises et crème au citron
12 godz. 20 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3 Std. 25 Min
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16h 45min