
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 180 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais coupés en morceaux
- 20 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de cassonade
- 30 g de beurre et un peu pour le moule
- 3 abricots frais coupés en deux
- 4 blancs d'œufs
- 125 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de liqueur d'amande type Amaretto
- 10 g de citron confit coupé en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 495.4 kcal / 2076.6 kJ
- Protein
- 9.9 g
- Tuk
- 23.3 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Sodík
- 160.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake orange-pavot
1hod.
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Petits paniers abricots et pistaches
20hod.
Gâteau noix-chocolat
2hod. 45min
Tiramisu aux abricots et au miel
4hod. 40min
Semifreddo (parfait glacé)
9hod.
Brioche feuilletée tressée
17hod. 45min
Crème brûlée à la badiane
4hod. 15min
Financiers pralinés
35min
Baba au rhum
4hod.
Financiers à la framboise
25min
Tarte aux poires Bourdaloue
3hod. 10min