Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 180 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais, coupés en morceaux
- 20 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 50 g de cassonade
- 30 g de beurre, et un peu pour le moule
- 3 abricots frais, coupés en deux
- 4 blancs d'œufs
- 125 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de liqueur d'amande, type Amaretto
- 10 g de citron confit, coupé en brunoise
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2076.6 kJ / 495.4 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 58.9 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 160.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Cake aux fruits confits
4h 30min
Petits paniers abricots et pistaches
20h
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 Min
Cake aux fruits secs
2 Std.
Flan aux pommes
50 Min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 Std. 50 Min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 Min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 Std.
Tarte aux poires Bourdaloue
3 godz. 10 min