Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g plums, halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream, for serving
nebo chantilly cream, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1112 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Caramel Parfait
7 Std.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Masala Hake at 55°C
55 min.
Walnut Bread
2h 45min
Classic Zabaglione
15 min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min