Zařízení & příslušenství
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70 mg
Protein
3 g
Kalorie
1112 kJ /
266 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Estonian Kringle (Estonia)
1hod. 40min.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1hod. 25min.
Pistachio Ice Cream
10hod. 35min.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1hod.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.
Potato and Rosemary Flatbread
1hod.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1hod. 35min.
Pineapple and Coconut Squares
45min.
Stracciatella Drinking Yoghurt
12hod.
Gooseberry Curd
1hod.
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14hod. 15min.