
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g plums halved, pitted
- 1 Tbsp ground cinnamon
- 50 g ruby port
- 12 sugar cubes
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice freshly squeezed (see tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid powder -
vanilla ice cream for serving
nebo chantilly cream for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 266 kcal / 1112 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 70 mg
Alternativní recepty
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Raspberry Ripple Ice Cream
15h
Mystery Soup
55min
Liver Cake
1h 50min
Crème Pâtissière
15min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1h 40min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Curried Rhubarb and Lentil Soup
1h 20min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Rum Babas
3h 45min