Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums

5.0 4 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

  • plums halved, pitted
    500 g
  • ground cinnamon
    1 Tbsp
  • ruby port
    50 g
  • sugar cubes
    12
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1400 g
  • lemon juice freshly squeezed (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • vanilla ice cream for serving
    chantilly cream, for serving

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 70 mg
Protein 3 g
Kalorie 1112 kJ / 266 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...