Zařízení & příslušenství
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
plums halved, pitted500 g
-
ground cinnamon1 Tbsp
-
ruby port50 g
-
sugar cubes12
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
chantilly cream, for servingvanilla ice cream for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
70 mg
Protein
3 g
Kalorie
1112 kJ /
266 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
46 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Pomegranate and Mint Marinade
5min.
Palmiers Two Ways
1hod. 40min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Rainbow Choux Buns
1hod. 25min.
Pear Frangipane
1hod. 30min.
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1hod. 25min.
Persian Flatbreads
1hod. 45min.
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1hod.
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1hod. 45min.
Scallops with pea purée
25min.