
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g de pasas de uvas de moscatel (sin semillas)
nebo 100 g de pasas sin semillas - 350 g de vino Pedro Ximénez
- 50 g de zumo de naranja
- 100 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 300 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 4 yemas de huevo
- 40 g de miel
- 1 cucharadita de maicena
- 1 - 2 cucharadas de crocanti de almendra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 248 kcal / 1031 kJ
- Protein
- 3.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 130.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté de higaditos y manzana al oporto
15hod. 15min
Sorbete de melón
5min
Crema de limón con fresas
25min
Karachi halwa (Delicias indias) - India
2hod. 40min
Tortas blandas de anís
1hod. 20min
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72hod.
Helado de regaliz
4hod. 15min
Helado de lemon curd con crujiente de piñones y caramelo de regaliz
9hod. 15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5hod.
Helado de canela
9hod.
Conejo en salmorejo
9hod.
Pestiños andaluces
1hod.