Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 100 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 170 g de chocolate con leche en trozos (1,5 cm)
Relleno, montaje y cobertura
- 40 g de aceite de girasol
- 250 g de chocolate blanco para postres en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1953.2 kJ / 466.8 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 52 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Roscón bombón
4 Std.
Roscón Kinder®
10 Std. 30 Min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Pizza fantasmagórica
1 godz. 45 min
Povitica
3h 30min
Minirroscón de Reyes
3h
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Rolls de jamón y queso
45 min
Árbol de Navidad de chocolate
1h 30min
Nata de trufa
8u. 15min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h