Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 400 gramů jasmínové rýže
- 300 - 580 gramů vody
- 10 - 20 gramů oleje
- ½ - 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 284 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařené hovězí maso ve whisky omáčce s bramborami
2 Std. 40 Min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Rýže, vařená
25min
Drůbeží vývar
1小时
Vařené brambory
30min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Vařená basmati rýže
35min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 Std. 30 Min
Dýňová polévka se smetanou
40min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min
Bramborová kaše
50min