Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů brambor, na kousky
- 500 gramů pórku
- 40 gramů másla
- 15 gramů hladké mouky
- 700 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, bílého, mletého
- 1 vejce
- 100 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 888 kJ / 212 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 Min
Krémová polévka z červené čočky
35 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Cuketová krémová polévka
25min
Květáková polévka s krutony
30 Min
Bramboračka se sušenými houbami
30 Min
Brokolicový krém
30 Min
Krémová květáková polévka
30 Min
Dýňová polévka
45 Min
Hrachová krémová polévka
25min