Vin chaud

Vin chaud

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
6 portions

Suroviny

  • 50 g de cassonade
  • 200 g d'eau
  • 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
  • 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
  • 2 bâtons de cannelle et plus pour servir
  • 6 clous de girofle
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 2 gousse de cardamome écrasées
  • 2 anis étoilé
  • 750 g de cidre
  • 1 orange en tranches, pour servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 13.2 mg
Protein 0.5 g
Kalorie 375 kJ / 89 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...