Glutenfri pasta

Glutenfri pasta

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

  • lupinmel (se tips)
    150 g
  • maisstivelse
    70 g
  • xanthan gum
    1 ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • salt
    2 ts
  • egg
    2
  • vann pluss ekstra til koking
    60 g
  • maisstivelse til dryssing

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 613.7 mg
Protein 20.6 g
Kalorie 1020.4 kJ / 243 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 8.9 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 44.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše