Zařízení & příslušenství
Rosmarin- og havsaltkjeks
Příprava 10min.
Celkový 35min.
6 porsjoner
Suroviny
-
rosmarin, fersk kun blader2 kvister
-
tahini100 g
-
kokosolje80 g
-
egg2
-
sesamfrø, svarte (se tips)30 g
-
kokosmel80 g
-
havsalt, flak pluss ekstra til dryssing½ ts
-
malt svart pepper2 klype
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Sodík
424.5 mg
Protein
8.5 g
Kalorie
1382.2 kJ /
329 kcal
Tuk
29.2 g
Vláknina
8.2 g
Nasycený tuk
15.6 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Vegetariske pølseruller
Žádné hodnocení
Australske Kjøttpaier
Žádné hodnocení
Havrekjeks
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Žádné hodnocení
Speltpizza med sikori og taleggio
Žádné hodnocení
Vannkringle
1hod.
Potetlefse
1hod.
Terte med purre og skinke
1hod. 55min.