Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner

Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

  • løk delt i to
    100 g
  • olivenolje pluss ekstra til smøring
    30 g
  • spisskummen, malt etter smak
    1 ½ - 2 ts
  • kanel, malt pluss 1 klype til dryssing
    1 ss
  • koriander, malt etter smak
    1 ½ - 2 ts
  • fennikelfrø, tørket
    2 ts
  • safran
    1 klype
  • andebryst, uten skinn og bein delt i biter (3 cm)
    600 g
  • aprikos, tørket, uten stein delt i fire
    150 g
  • kyllingbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 ts kyllingbuljongpaste
  • sitron finrevet skall og saft
    2
  • vann
    80 g
  • pinjekjerner, ristet pluss ekstra til pynt
    50 g
  • olivenolje til smøring
  • filodeig (ca. 48 cm x 25 cm)
    4 ark
  • melis
    1 ts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 37 g
Kalorie 1997 kJ / 477 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše