Speltpizza med sikori og taleggio

Speltpizza med sikori og taleggio

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porsjoner

Suroviny

Deig
  • sukker
    1 ts
  • tørrgjær
    2 ts
    20 g fersk gjær, smuldret
  • vann
    220 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    30 g
  • hvetemel, fint
    200 g
  • speltmel
    200 g
  • havsalt
    1 ½ ts
Topping
  • havsalt etter smak
    2 - 3 klyper
  • sikori delt i fire
    450 g
  • "extra virgin" olivenolje
    20 g
  • Taleggio ost skall fjernet, delt i biter (2 cm)
    200 g
  • valnøtter, uten skall grovhakket, etter smak
    10 - 15 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 26.6 g
Kalorie 3130 kJ / 748 kcal
Tuk 39.7 g
Vláknina 11.6 g
Sacharidy 75.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše