Terte med purre og skinke

Terte med purre og skinke

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 55min.
8 porsjoner

Suroviny

Deig
  • smør, usaltet pluss ekstra til smøring
    100 g
  • hvetemel, fint pluss ekstra til dryssing
    200 g
  • ricotta ost, fersk godt drenert (se tips)
    100 g
  • bakepulver
    1 ts
  • salt
    1 ts
  • hvetemel, fint til dryssing
Fyll
  • Gouda ost delt i biter (3 cm)
    200 g
  • purreløk delt i ringer (ca. 5 mm)
    350 g
  • vann
    400 g
  • kremfløte, 35 % fett
    150 g
  • egg
    4
  • skinke, hvilken som helst type delt i biter (2 cm), (se tips)
    100 g
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • salt
    ½ ts
  • muskatnøtt, malt
    1 klype

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1072.4 mg
Protein 18.7 g
Kalorie 1792.5 kJ / 426.8 kcal
Tuk 29.9 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 17.9 g
Sacharidy 20.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše