Australske Kjøttpaier

Australske Kjøttpaier

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
6 porsjoner

Suroviny

Mørdeig
  • hvetemel pluss ekstra for dryssing
    200 g
  • smør, usaltet avkjølt, terninger, pluss ekstra for smøring
    100 g
  • havsalt
    ¼ ts
  • vann (volitelně) avkjølt
    10 g
Iset butterdeig
  • isbiter
    90 g
  • smør, usaltet terninger, frosset
    180 g
  • hvetemel
    200 g
  • havsalt
    1 ½ ts
Fyll
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister
  • hvitløksfedd
    2
  • løk delt i 4
    180 g
  • olivenolje
    2 ss
  • maisstivelse
    1 ss
  • storfefilet delt i biter (2 cm)
    500 g
  • Worcestershire saus
    2 ss
  • soyasaus
    2 ss
  • gjærekstrakt
    1 ss
  • liten sjampinjong, fersk deles i tynne skiver etter smak
    100 - 120 g
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • hvetemel til dryssing

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 41 g
Kalorie 2729 kJ / 650 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše