Zařízení & příslušenství
Pølseruller
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 5min.
36 stykker
Suroviny
Deig
-
smør, usaltet delt i biter (2.5 cm) og frossent300 g
-
potetstivelse140 g
-
maisstivelse pluss ekstra til dryssing140 g
-
brunt rismel (se tips)50 g
-
hirsemel (se tips)50 g
-
xanthan gum2 ts
-
guar gum (se tips)¼ ts
-
salt1 ts
-
vann, avkjølt180 g
Fyll
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
flatbladet persille, fersk kun blader3 kvister
-
olivenolje20 g
-
svinekjøttdeig250 g
-
oksekjøttdeig500 g
-
hvit eddik1 ss
-
vann50 g
-
tomatsaus (glutenfri - se tips), pluss ekstra til servering30 g
-
dijon sennep (glutenfri)1 ts
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips), valgfri2 ts
-
egg lett pisket1
-
sesamfrø svarte eller hvite, til dryssing (valgfritt)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Sodík
150.5 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
638.5 kJ /
152 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
5.6 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfri mat
94 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Vegetariske pølseruller
Žádné hodnocení
Australske Kjøttpaier
Žádné hodnocení
Havrekjeks
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Žádné hodnocení
Speltpizza med sikori og taleggio
Žádné hodnocení
Vannkringle
1hod.
Potetlefse
1hod.
Terte med purre og skinke
1hod. 55min.