Kompatibilní verze
Composta di pere, limoni e pistilli di zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di pere tipo Abate, sbucciate, senza torsolo e a fette
- 2 limoni, il succo
- 1 bustina di zafferano, preferibilmente in pistilli
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 350 g di zucchero di canna
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 163 kJ / 39 kcal
- Protein
- 0.15 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di mirtilli
55min
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Composta di pere e zenzero (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1 Std. 20 Min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1h 10min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di cachi
55min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Confettura di fragole
1h 10min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di fichi
1h