Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Sacharidy
- 3.82 g
- Tuk
- 0.35 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1u.
Crostini alla mousse di trota
5min
Gelato ai semi di sesamo nero
17h
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 godz. 10 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1u.
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Fagottini di pollo in foglia di lattuga
Žádné hodnocení
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Vellutata di patate dolci e gamberi
45min