Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Sacharidy
- 3.82 g
- Tuk
- 0.35 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 min
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Insalata Thai con papaya
Žádné hodnocení
Terrina ai due colori
1 godz. 20 min
Galette des rois ai marroni
Žádné hodnocení
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Mousse al mango
20 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
L'originale salsa barbecue
2u. 5min