Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.76 g
- Sacharidy
- 3.82 g
- Tuk
- 0.35 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min
Guacamole allo spumante con caviale
10 min
Tartare al salmone
1 godz.
Gazpacho
15 min
Gelato al matcha
10h 30 min
Crema di asparagi verdi e pinoli piccanti
1 godz. 10 min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5 godz. 10 min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2 godz.
Gazpacho mango e avocado
10 min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min