
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Patate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi
Spuma di barbabietola
- 250 g di barbabietole cotte a pezzi
- 10 g di succo di limone spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale
- 2 albumi
Termine della preparazione
- 3 aringhe sott'aceto
- 3 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 27 kcal / 111 kJ
- Protein
- 1.76 g
- Tuk
- 0.35 g
- Sacharidy
- 3.82 g
- Vláknina
- 0.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Monte bianco
1hod. 5min
Crema all'aglio
50min
Chutney di mango
20min
Zabaione
15min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Fonduta con tartufo bianco
2hod. 20min
Bavarese alla liquirizia
5hod. 15min
Ceviche peruviana
1hod. 35min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30min
Moqueca
1hod. 20min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Blinis con burrata e scampi
1hod.