
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 170.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bernese
20min
Maionese
10min
Salsa olandese
30min
Zabaione
15min
Merluzzo in salsa aioli
1hod.
Burro all'arancia
3hod. 30min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro mediterraneo
5hod. 20min
Burro all'erba cipollina
1hod. 15min
Salsa olandese (TM6)
15min
Maionese al curry
15min