Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6606 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 170.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté di fegatini
30 Min
Pappa al pomodoro
35min
Tris di sale aromatico
30 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Maionese
10min
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Burro all'arancia
3sa 30 dk
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Salsa olandese (TM6)
15min
Maionese al curry
15min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1h 25min