Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
nebo 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 134.1 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 40.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Mini bonet
2 Std.
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Zabaione caldo al passito
15min
Crème caramel (TM6)
4 Std.
Sformato di cardi
1h
Fonduta
8 Std. 20 Min
Zabaione (TM6)
15min