Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
nebo 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 134.1 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 40.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel (TM6)
4h
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22sa 30 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 Std. 45 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa Soubise
30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Polenta di Halloween
1h 30min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Salsa olandese (TM6)
15min