Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis di fichi
- 250 g di fichi, la polpa
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 40 g di zucchero
Gelato al Gorgonzola
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di latte intero
- 200 di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1459.7 kJ / 348.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Gelato ai pomodorini con pesto di basilico
3u. 30min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1 godz. 30 min
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Gelato allo zabaione
10 Std. 20 Min
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Trittico d'autore
2h
Gelato alla crema
10 Std. 15 Min