Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coulis di fichi
- 250 g di fichi, la polpa
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 40 g di zucchero
Gelato al Gorgonzola
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 250 g di latte intero
- 200 di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1459.7 kJ / 348.8 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Semifreddo al caramello salato
11h
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Gelato alle castagne
10h 30min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1 Std. 10 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min