Zařízení & příslušenství
Cocotte persi pien
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 porzioni
Suroviny
-
500 g di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
-
180 g di amaretti
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
60 g zucchero
-
1 uovo
-
50 g di biscotti savoiardi a pezzi
-
30 g di liquore all'amaretto
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Protein
4.7 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tuk
4.9 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
35.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie