Kompatibilní verze
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 1192.2 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 109.6 g
- Sacharidy
- 264.2 g
- Tuk
- 131.5 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1134 mg
Alternativní recepty
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 godz. 30 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 godz. 30 min
Ravioli asparagi e bottarga
45min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1 Std. 20 Min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1u.
Marinatura al Marsala
20min
Cannelloni di fave
50min
Chicche di patate alla curcuma con crema di carciofi e bottarga
1 godz. 30 min
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1u.
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h