Kompatibilní verze
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 5 foglie di menta fresca, lavate
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaio di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 1192.2 kJ / 2675 kcal
- Protein
- 109.6 g
- Sacharidy
- 264.2 g
- Tuk
- 131.5 g
- Nasycený tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1134 mg
Alternativní recepty
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1sa 30 dk
Trittico d'autore
2h
Involtini vegan estivi
45 dk
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Babà napoletano
3 Std.
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Mini millefoglie fragole e sambuco
3 Std. 30 Min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h