Zařízení & příslušenství
蔥抓餅
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
7 個
Suroviny
-
蔥 切蔥花3 根
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
熱水 (約95~100°C)220 克
-
中筋麵粉400 克
-
冷水80 克
-
油 需多備一些30 克
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
5.9 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
34.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
早安!美善品
60 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan