Zařízení & příslušenství
三杯炒豆干
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切片20 克
-
蒜頭20 克
-
黑麻油15 克
-
糖20 克
-
豆干 切塊(約2公分)400 克
-
醬油40 克
-
新鮮甜豌豆 去蒂,切對半50 克
-
米酒30 克
-
新鮮紅辣椒 切段15 克
-
九層塔 只取葉子5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.3 g
Kalorie
1058.2 kJ /
253.1 kcal
Tuk
13.4 g
Vláknina
4.3 g
Sacharidy
7.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食新煮張
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan