Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 2 dovleci spaghetti (700 g fiecare), tăiați jumătăți în lungime, făfă semințe
-
20
g ulei vegetal
nebo 20 g ulei de măsline - 170 - 200 g praz, doar părțile albe, feliat (1 cm)
- 200 g cremă de brânză
- 2 lingurițe sare
- 3 prize piper alb măcinat
- 250 g frunze de spanac proaspăt
- 2 ouă
- 50 g arahide nesărate (crude sau prăjite)
- frunze de busuioc proaspăt, pentru decor
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2518.8 kJ / 602 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40 Min
Caldeirada (Tocană de pește)
45 Min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35 Min
Felie de somon afumat
2 Std. 40 Min
Unt picant, cu condimente marocane
Žádné hodnocení
Pesto cu fistic
10 Min
Salată cu somon și merișoare
40 Min
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30 Min
Trio de orez, pește și legume
35 Min
Blanquette de vițel
1 Std. 30 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 Min