Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 80 g de leche entera
- 25 g de levadura prensada fresca
- 360 g de harina de fuerza
- 1 huevo batido
Masa
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 4 huevos
- 200 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños
- 100 g de avellanas tostadas troceadas
- 7 marrons glacés
- harina de fuerza
- 8 - 10 cubitos de hielo (para el horno)
Glaseado de castañas
- 200 g de azúcar moreno
- 1 marron glacé
- 35 g de clara de huevo
- 2 cucharaditas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 12926 kJ / 3092 kcal
- Protein
- 60.07 g
- Sacharidy
- 435.97 g
- Tuk
- 123.11 g
- Vláknina
- 14.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20 min
Bombones de naranja
1 Std.
Carbayones
1h 25 min
Crema pastelera
10 Min
Mantecados empolvados
2h
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Coquitos
50 Min
Bizcochos de soletilla
35 Min