Kompatibilní verze
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de camote
40min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35 min
Adobo con carne
50min
Picaña Tex Mex con salsa BBQ
5 Std. 30 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.