Kompatibilní verze
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g de lomo de cerdo, una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots, pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5711.2 kJ / 1365 kcal
- Protein
- 110 g
- Sacharidy
- 108 g
- Tuk
- 50 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Filete de res con dos salsas
40min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Ensalada cremosa de camarones
35min
Res con almendras
40min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h