
Kompatibilní verze
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g de lomo de cerdo una pieza completa (ver tip)
- 80 - 100 g de dátiles deshuesados
- 2 - 3 pizcas de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta negra molida
- 180 g de echalots pelado, cortado en trozos
- 40 g de mantequilla sin sal cortada en trozos
- 80 g de vino tinto (Marsala, Porto)
- 200 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 1365 kcal / 5711.2 kJ
- Protein
- 110 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 108 g
- Vláknina
- 13 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Sodík
- 1453 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1hod. 10min
New York con salsa bernesa
45hod.
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1hod.
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9hod. 30min
Filete de pescado con costra de café
30min
Lomo de cerdo al horno
1hod. 35min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1hod.
Cacerola de papas
1hod. 10min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1hod.
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1hod. 20min