Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limón amarillo
- 1 cdita de mostaza Dijon
- ⅓ cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de eneldo fresco
- 2 filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos, 3 cm de grosor (aprox. 150 g c/u) (ver tip)
- ⅛ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1850 g agua, y un poco más para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 150 - 200 g de hinojo,en mitad y en rebanadas delagadas
- ½ cebolla morada (aprox. 30 g), en rebanadas delgadas (volitelně)
- ½ manzana (cualquier tipo), en rebanadas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada César
15min
Curry de pescado con arroz basmati y bollos de yogur al vapor
50 Min
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1 Std. 10 Min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2h 5min
Costillas Coreanas en cocción lenta TM6
4h 10min
Salmón teriyaki Al vacío
1 godz. 20 min
Hongos con epazote
20min
Helado de coco y té verde
5h 20min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Huevos poché en jitomate
30min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Mantequilla clarificada
3 Std.