Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limón amarillo
- 1 cdita de mostaza Dijon
- ⅓ cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cdita de eneldo fresco
- 2 filetes de salmón fresco, sin piel ni huesos, 3 cm de grosor (aprox. 150 g c/u) (ver tip)
- ⅛ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 1850 g agua, y un poco más para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco - 150 - 200 g de hinojo,en mitad y en rebanadas delagadas
- ½ cebolla morada (aprox. 30 g), en rebanadas delgadas (volitelně)
- ½ manzana (cualquier tipo), en rebanadas delgadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Crema de jitomate
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Pescado a la talla
40 min
Pavo navideño
4 godz. 30 min
Coctel de camarón estilo Acapulco
1h 10min
Ceviche blanco
30 min
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Ensalada de berros
30 min
Gravlax de salmón
24 Std. 10 Min
Salmón en salsa de ajo, miel y cítricos
40 min
Tacos de camarón de la Viga
40 min