Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di Parmigiano Reggiano o di altro formaggio (volitelně)
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di cipolle a pezzi (3-4 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (3-4 cm) (volitelně)
- 3 - 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
-
1
fetta di prosciutto cotto (volitelně)
nebo 2 fette di formaggio (volitelně)
Cottura della pasta (opzionale)
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 nidi di tagliatelle secche (120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 679 kJ / 163 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 12.5 g
Alternativní recepty
Tris di riso, pesce e verdure
35min
"Birra" allo zenzero
10min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40min
Sformato di verdure
1h 35min
Gelato leggero alla frutta
10min
Purè di verdure
40min
Succo di frutta
10min
Gelato veloce alla frutta
10min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Bibita ACE
10min
Cocktail alla frutta
10min
Affogato al cioccolato e brandy
15min