Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate a pezzi (3 cm)
- 1000 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 10 g di burro
- 200 g di riso (tempo di cottura 16 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 48.1 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di riso e ceci
30 min
Contorno di riso al pomodoro
30 min
Minestra di semolino
30 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Riso e porri
30 min
Pancotto
30 min
Minestra di patate
50 min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 min
Risotto alla parmigiana
30 min
Pasta e fagioli
50 min
Minestra della nonna
50 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min