Terrine aux restes de viande

Terrine aux restes de viande

4.0 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 13hod. 15min.
10 parts

Suroviny

  • 500 g de restes de viande cuite
  • 200 g de lardon
  • 100 g d'oignon
  • 100 g d'échalotes
  • 6 brins de persil frais
  • 2 branches de thym frais
  • 50 g de cognac
  • 8 g de sel
  • 5 g de poivre moulu
  • 1 œuf

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 803 mg
Protein 19.4 g
Kalorie 655.5 kJ / 156.2 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...