
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 156.2 kcal / 655.5 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 5.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 803 mg
Alternativní recepty
Sauce marchand de vin
1hod. 15min
Moutarde
12hod.
Sauce gribiche
15min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Mousse de foie de volaille au porto
72hod.
Terrine de campagne
4hod. 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5hod. 50min
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1hod.
Terrine de volaille pistache-citron
24hod.
Pâté en croûte
7hod. 45min
Terrine bressane
24hod.