Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 803 mg
Alternativní recepty
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Beurre d'escargot
10 dk
Pâté en croûte
7h 45min
Sauce gribiche
15min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1hod.
Pâté de Pâques
2 Std.
Terrine de campagne
4h 30 min
Terrine de campagne
25h 15 min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine bressane
24h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Rognons de veau sauce madère
20 Min