Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 803 mg
Alternativní recepty
Pâté de lapin
2h 35min
Terrine bressane
24hod.
Beurre d'escargot
10 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Tartinable œufs-avocat aux épices cajun
30 Min
Sauce gribiche
15 Min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1 godz.
Terrine de lapin aux herbes
24hod.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min