Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de restes de viande cuite
- 200 g de lardons
- 100 g d'oignon
- 100 g d'échalotes
- 6 brins de persil frais
- 2 branches de thym frais
- 50 g de cognac
- 8 g de sel
- 5 g de poivre moulu
- 1 œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 655.5 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5.5 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 803 mg
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2ωρ. 50 λεπτ.
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 godz. 20 min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Sauce gribiche
15 dk
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine de viandes express
1sa 5 dk
Marrons glacés
72h
Rognons de veau sauce madère
20min