Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût de veau à l'asturienne
2 godz. 45 min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
Soupe à l'oignon
1h
Huile parfumée
10 min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25 min
Herbes salées
15 min
Pâte de bouillon de viande
45min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 min
Crème glacée double vanille
12h
Pâte de bouillon de volaille
45min
Sauce piquante
35min