
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 1200 kcal / 5027 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 90 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel
3hod. 50min
Chips de légumes au four (TM6)
1hod. 45min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Sucre inverti
4hod. 20min
Éplucher du gingembre
5min
Herbes salées
15min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Fond de viande
45min
Fond de légumes
45min
Fond de volaille
45min
Fond de volaille
45min
Sauce aux canneberges faible en glucides
20min