Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fromage frais à tartiner
15h 20min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Ail confit
15 min
Chapelure
10 dk
Chili con carne Cuisson lente
7h
Bouillon de poulet maison
50min
Fond de volaille
45min
Fond de viande
45min
Fond de légumes (végane)
30min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 Std. 45 Min
Fond de volaille
45min
Fond de légumes
45min