Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Nasycený tuk
- 27 g
- Vláknina
- 13.6 g
- Sodík
- 1982 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55 Min
Cappuccino glacé aux kiwis et basilic
3hod.
Chili con carne Cuisson lente
7 Std.
Herbes salées
15min
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Fond de viande
45 Min
Fond de légumes (végane)
30min
Fond de volaille
45 Min
Pains à hamburger à la stout
3hod.
Fond de légumes
45 Min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min