法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝

法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝

4.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

法式花椰菜濃湯
  • 白花椰菜 取小朵,洗淨瀝乾
    500 克
  • 馬鈴薯 洗淨去皮,切小塊(約1公分)
    400 克
  • 蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)
    180 克
  • 青豆 (新鮮或冷凍)
    20 克
  • 1200 克
  • 全脂牛奶 依個人口味調整
    10 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
嫩煎干貝
  • 干貝
    4 個
  • 橄欖油
    少許
  • 奶油
    1 小塊

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 130.3 mg
Protein 23.8 g
Kalorie 2184.7 kJ / 522.7 kcal
Tuk 5.9 g
Vláknina 16.3 g
Nasycený tuk 15.7 g
Sacharidy 96.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...