Zařízení & příslušenství
法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
法式花椰菜濃湯
-
白花椰菜 取小朵,洗淨瀝乾500 克
-
馬鈴薯 洗淨去皮,切小塊(約1公分)400 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)180 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)20 克
-
水1200 克
-
全脂牛奶 依個人口味調整10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝4 個
-
橄欖油少許
-
奶油1 小塊
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
130.3 mg
Protein
23.8 g
Kalorie
2184.7 kJ /
522.7 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
16.3 g
Nasycený tuk
15.7 g
Sacharidy
96.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
藍帶主廚Raymond
4 Recipes
Tchaj-wan
Tchaj-wan