Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
nebo 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux asperges
35min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto printanier
1小时
Risotto au safran à la milanaise
1 Std. 30 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1小时 15 分钟
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min