
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'oignon émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
nebo 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 422 kcal / 1766 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 12.2 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto printanier
1hod.
Risotto aux asperges et ail des ours
1hod.
Risotto tomate-coppa-artichaut
40min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
45min
Risotto aux asperges et petits pois
40min
Risotto au safran à la milanaise
1hod. 30min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40min
Risotto aux cèpes
35min
Risotto aux asperges
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30min
Risotto milanais au safran
30min