Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'oignon, émincé
- 350 g d'asperges vertes en morceaux (2 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type carnaroli (cuisson 18 min.)
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à café de pistils de safran (voir "Conseil(s)")
nebo 1 dose de safran - 1 cube de bouillon de légumes
- 20 g de beurre
- parmesan râpé, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto aux cèpes
35 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto aux asperges
35 Min
Risotto printanier
1 Std.
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 Min
Risotto milanais au safran
30 Min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35 Min