Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1 godz. 40 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Granité basilic
Žádné hodnocení
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1 godz. 35 min
Sorbet à la framboise
15 Min
Gaspacho tomate-abricot
1h 20min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Ravioles de roquette, sauce tomate, jambon et mozzarella
1 godz. 30 min
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Soupe froide à la carotte et crevettes au citron vert
2 Std. 50 Min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min