Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min