Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Velouté de champignons à l'huile de truffe
50min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10min
Sorbet aux pêches et au basilic
10min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-abricot
1u. 20min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min