
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 714 kcal / 2987 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 88 g
Alternativní recepty
Bolo-rei de enchidos
2hod. 30min
Focaccia com tâmaras, bacon e queijo de cabra
3hod.
Trança
2hod. 20min
Pão com pesto
2hod. 5min
Trança
1hod.
Pão de piza
1hod.
Focaccia com azeitona e alecrim
72hod.
Pão de legumes assados
2hod. 30min
Empada Galega
35min
Brioche de abóbora
2hod.
Focaccia de alecrim e tomate seco
1hod. 20min
Focaccias
2hod.