Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2987 kJ / 714 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Bola rápida de carne
55 Min
Trança
2 Std. 20 Min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar transmontano
3 Std. 50 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Focaccias
2 Std.