Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 320 g massa tipo fusilli
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta seca s/ sementes
- 1 ½ c. chá de colorau
- 15 g salsa, mais q.b. p/ guarnecer
- 500 g argolas de lulas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2081.8 kJ / 497.6 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 67.8 g
- Tuk
- 10.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 952 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Salada de massa grega
30min
Fusilli com salmão fresco e maionese
40min
Tagliatelle com salmão
35min
Penne com atum
30min
Penne de atum com manjericão
35min
Massada de cherne
40min
Salada russa de massa com molho tártaro
1h 20min
Massada de lulas
35min
Espetadas mistas de peixe em alecrim com molho de iogurte e limão
1h
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10 min