Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 5 pés de coentros
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 100 g nabiças cortadas em juliana
- 100 g peito de peru s/ pele cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 150 g arroz carolino
- 450 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 480 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de legumes com bacalhau fresco
55min
Tirinhas de frango com cuscuz, puré de cenoura e maçã
50min
Açorda de peixe
20min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
Puré de pera
15 min
Empadão de vitela com 2 purés
1 Std. 35 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
O 1º puré de pescada
30min
Puré de maçã, pera e banana
15 min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
O 1º puré de carne
30min