Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g peito de frango s/ pele cortado em cubos (3 cm aprox.)
- ½ - 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 60 g queijo parmesão
- 1 - 2 dentes de alho
- 60 g cebola
- 20 g azeite
-
150
g feijão-verde redondo cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
nebo 150 g feijão-verde cortado em pedaços (2-3 cm aprox.) - 150 g cogumelos marron cortados em quartos
- 400 g água
- 200 g natas c/ 35% de gordura
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 200 g massa tipo fusilli
- 70 g tomate-cereja cortado em metades
- 16 folhas de manjericão em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2378.4 kJ / 568.5 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 46.1 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 558 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango guisado com cogumelos
30p
Fettuccini com frango e ervilhas
35p
Massa com coelho
55 min
Arroz de peru com legumes
1h 30min
Massa com frango e tomate seco
45 min
Penne com atum
30p
Penne com carne picada
45 min
Massa com frango e orégãos
30p
Frango estufado com ervilhas e cerveja
45 min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Esparguete com frango
40min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min