
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 400 g rode bieten in stukken
- 200 g aardappelen in stukken
- 2 eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 521.5 kcal / 2178.8 kJ
- Protein
- 43.5 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Sodík
- 932.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3hod.
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9hod.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1hod. 15min
Kippenbouillon met broodknoedels
1hod. 5min
Vitello tonnato
13hod.