Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 932.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Žádné hodnocení
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Thaise burgers
30 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min