Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 932.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vislasagne met courgette
1 Std.
Romige aspergesoep
25min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Kaascrackers
2 godz. 30 min
Forelmousse
5min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Bloedige hersenspaghetti
13 Std. 30 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min