Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 932.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
300 g ui fruiten
Žádné hodnocení
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Žádné hodnocení
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min