Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur

Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porties

Suroviny

  • sjalotten in stukken
    100 g
  • verse tijm enkel de bladeren
    10 takjes
  • porto
    170 g
  • granaatappelsiroop
    100 g
  • ossenhaas in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
    900 g
  • zout
    ¾ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zelfgemaakte vulling (zie tip)
    250 g
  • granaatappelpitten en iets meer om te garneren
    50 g
  • Dijon mosterd
    30 g
  • boter in stukken
    30 g
  • rode ui gehalveerd, in plakjes
    800 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 27 g
Kalorie 1220 kJ / 291 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...