Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sjalotten, in stukken
- 10 takjes verse tijm, enkel de bladeren
- 170 g porto
- 100 g granaatappelsiroop
- 900 g ossenhaas, in vlinder geopend voor een roulade (zie tip)
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g zelfgemaakte vulling (zie tip)
- 50 g granaatappelpitten, en iets meer om te garneren
- 30 g Dijon mosterd
- 30 g boter, in stukken
- 800 g rode ui, gehalveerd, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1220 kJ / 291 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Worstmummies
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 Min
Verse zomerse loempia’s
30min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min