Kompatibilní verze
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1143 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm met venkel
40 min
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Kip in perziksaus
40 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min