Zařízení & příslušenství
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
4 porties
Suroviny
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1143 mg
Protein
57 g
Kalorie
2103 kJ /
504 kcal
Tuk
29 g
Nasycený tuk
11 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Snelle kaassoufflés
45 Min
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Broodkruimels
5 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min