Kompatibilní verze
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborstfilet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1143 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Omelet met gehakt
1 Std. 10 Min
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Groene bron
10 min
Gekruide lamstaart
40 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nenhuma avaliação
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nenhuma avaliação
Warme aardappelen salade met de Peeler
Nenhuma avaliação
Arabische kip met couscous
45min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Detoxsapje “Gave huid”
10 min