
Kompatibilní verze
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 150 g verse bladspinazie gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 504 kcal / 2103 kJ
- Protein
- 57 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 2 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 1143 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige gladde soep
Žádné hodnocení
Half bolletje vanille en karamel
Žádné hodnocení
Granaatappel Mojito
10min
Gezouten-Karamelijs
14hod.
Runderpastei met bier
1hod. 40min
Steak au Poivre
20min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5hod.
Indische kippenburger
4hod.
Pastasalade met groenten
1hod.
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Steak tartaar
30min
Detoxsapje “Gave huid”
10min