Zařízení & příslušenství
Easter Babka
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
12 pieces
Suroviny
Cake
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease80 g
-
white sugar100 g
-
plain flour500 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
sea salt½ tsp
-
raisins125 g
Icing
-
white sugar200 g
-
boiling water30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Sodík
147 mg
Protein
6.9 g
Kalorie
1524.8 kJ /
363 kcal
Tuk
9.3 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
5.3 g
Sacharidy
63.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gluten free Classic Polish "tort"
2hod. 25min.
Honey cake
49hod. 30min.
Liver cake
1hod. 50min.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1hod. 15min.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min.
Rabbit stew (Gibelotte)
1hod. 35min.
Apricot amaretti
40min.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1hod. 25min.
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1hod.
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25hod. 40min.
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5hod. 40min.
Tuna dip
15min.