Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 30 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hähnchenbrust, ohne Haut und Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1100 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 400 g Penne Rigate
- 1 Zitrone, halbiert, ½ Zitrone in Scheiben, Schale der anderen ½ Zitrone abgerieben und Saft ausgepresst
- 150 g Ricotta, in kleinen Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3254 kJ / 778 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Pad Thai
40min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50 Min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40min
Reis-Pot mit Hähnchen
40min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30min
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Tagliatelle mit Pistazien-Pesto und Zitrone
30min
Entenbrust mit Orangensauce und Süßkartoffel-Sesam-Stampf
45min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1h 30min
Spargel-Nuss-Pasta
45min