Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů uzeného masa, vepřového
- 3 ½ kusů rohlíků, napůl
- 200 gramů mléka
- 500 gramů kapusty, na kousky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 70 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů oleje, plus extra na smažení
- 20 gramů másla, pokojové teploty
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 vejce
- ¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
- ¼ čajové lžičky majoránky, sušené
- 150 gramů strouhanky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2501 kJ / 597 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 47.8 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Velikonoční nádivka
1 Std. 35 Min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1h 30min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Skotská vejce s celerovo-mrkvovým salátem
50 Min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1 godz. 10 min
Sekaná s bramborami
1h
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15min
Bramborové knedlíky se špenátem
1hod. 40min
Květákovo-sýrové placičky
35 min