Zařízení & příslušenství
Kapustové karbanátky
Příprava 25min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů uzeného masa, vepřového
-
3 ½ kusů rohlíků napůl
-
200 gramů mléka
-
500 gramů kapusty na kousky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
500 gramů vody
-
70 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
15 gramů oleje plus extra na smažení
-
20 gramů másla pokojové teploty
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 vejce
-
¼ čajové lžičky muškátového oříšku, mletého
-
¼ čajové lžičky majoránky, sušené
-
150 gramů strouhanky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
33.9 g
Kalorie
2501 kJ /
597 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
47.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chlupaté knedlíky
1h 5min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Svítek do polévky
55min
Houbové karbanátky
25min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1h 10min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min
Květákové placičky se sýrem a bylinkami
30min
Květákovo-sýrové placičky
35min
Sekaná s bramborami
1h