Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů masa, na kousky, bez kostí a šlach
- 300 gramů směsi zeleniny (cibule, mrkev, celer nebo řapíkatý celer), na kousky
- 1 stroužek česneku
- 4 snítky směsi bylin, čerstvých (např. šalvěj, rozmarýn), pouze listy
- 150 gramů hrubé soli
- 30 gramů červeného vína nebo vody
- 1 bobkový list, sušený
- 1 hřebíček
- Nutriční hodnoty
- na 1 Kompletní recept
- Kalorie
- 2754 kJ / 658 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 7.3 g
Alternativní recepty
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Sádlo se škvarky a tymiánem
2h 5min
Bílá klobása ve skle
1 Std. 20 Min
Roztíratelný sýr
1 godz.
Kuřecí dochucovací pasta
45 Min
Chutney z červené cibule
1 Std. 10 Min
Bylinkový olej
2h 5min
Zelené polévkové koření
5min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40 Min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Čerstvý sýr
10min
Zeleninová dochucovací pasta
45 Min